Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе изключително щастлив след успеха с

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе изключително щастлив след успеха с
Коментари Харесай

Мъри Стоилов след успеха над удогорец: Два пъти бием хегемона в българския футбол, значи имаме напредък

Наставникът на " Левски "  Станимир Стоилов бе извънредно благополучен след триумфа с 1:0 против Лудогорец в полуфиналите на шампионата за Купата на България по футбол.

„ Аз съм благополучен за последователите за Левски, които бяха на стадиона и с нас играха мача и тези, които гледаха мача по малкия екран. Беше значимо за нашия тим да завоюва тоя мач, с цел да се спре с клишетата, че Левски не може да играе пред аудитория. Левски се усеща два пъти по-горд пред цялостен стадион. Не сме мислили за елиминацията. Аз го гледах като израстването на нашия тим. След като два пъти бием хегемона в българския футбол, значи имаме прогрес. Трябваше още първото полувреме да решим мача с втори гол. Второто полувреме Лудогорец взе самодейността “, съобщи наставникът на Левски, зцитиран от Dsport.

„ След като два пъти успяхме да победим Лудогорец и два равни с ЦСКА, сме създали голяма крачка. Не чаках толкоз бързо. Ще заприличаме на същинския Левски. Трябва още много работа. Малко са играчите, само че се биха. Едни и същи играчи изкараха тежка серия мачове. Можем да обещаем на левскарите работа и почтеност “, добави той.

„ Левски е имал сложни моменти. Надявам се всички с общи старания и последователи да успеем да донесем първия трофей след дълго спиране. Има време дотогава. Трябва да мислим за празниците, за възобновяване. Надявам се да изиграем мач както прилича за Левски и да спечелим Купата “, сподели Стоилов, след което се върна към случилото се през 2013-а година. Тогава за състезание Левски победи трагично Лудогорец, само че не съумя да съкруши Славия и загуби купата в последния кръг.

„ Искам първо последователи да се радват, да изпитват наслаждение. Този Левски няма общо с този от 2013-а. Имахме съществено финансиране, огромни очаквания. През тези години по тази причина съм изострен. Левски живееше в заблуда и неистина, а би трябвало да живее в почтеност и работа. Ако ние работим, Левски ще печели такива мачове и ще го пребъде. Не съм гледал мача 2013-а година, само че е плачевно. Не знам по какъв начин не можеш да спечелиш подобен мач пред толкоз аудитория. Не може всичко да е съвършено. Трябва да се опитваме да си развиваме играта. Симбиозата я има сред почитатели и клуб. Дадох заричане на хората, че ще се работи намерено. Много моменти ми се постанова по-емоционално да отвръщам. Левски е въплъщение на вярата. Нямаме различен път и не мога да мисля за друго “.

Накрая Стоилов разяснява идния край за Купата против ЦСКА на 11 май. Срещата ще е на Националния стадион „ Васил Левски “.

„ За нашата аудитория не се тормозя. Ние ще напълним целия стадион на финала, уповавам се и съперникът. Няма какво повече да желаят последователи. Надявам се да се подготвим добре и да спечелим купата. Моите футболисти ще създадат всичко по силите си. Има време и за Купата. Първо ще помислим за празниците “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР